Kasvohoidot

BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen - sekä acne rosacean hoitoon. Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla - yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa.

BiON-tuotteet eivät keskity vain hillitsemään iho-oireita ja hoitamaan pelkästään seurausta, sillä väliaikaisuuteen keskittyvä hoito ei tuota kokonaisvaltaisia tai pysyviä hoitotuloksia. Tuotteet ja niiden tarkkaan valitut ainesosat pureutuvat täsmällisesti suoraan ongelman juurelle, ehkäisten näin automaattisesti myös seurauksen eli näkyvien iho-ongelmien synnyn kokonaisuudessaan.  Riippuen käytetystä tuotteesta ja ihon akuutista kunnosta, voit odottaa huomattavia parannuksia muun muassa ihon sävyssä, tekstuurissa, kiinteydessä, kosteustasapainossa ja yleisessä puhtaudessa.

bion kasvohoidot

Tuloksellista hoitoa syy-seuraus menetelmällä acne ja acne rocakean hoidoissa

BiON on Suomessa jättimenestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan ennennäkemättömiä tuloksia etenkin aknen - ja akne rosacean hoidossa. Tuotteiden käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan yli 90% kaikista tapauksista. Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä.

Bion tuotteilla ja hoitolassa tehtävillä hoidoilla keskitytään syy-seuraus menetelmään, palauttamalla ihon puolustuskyvyn (ihon biokemiallinen tasapaino) takaisin, jolloin ratkaisemme ongelman kokonaisvaltaisesti. Siten saavutetaan iho-ongelmiin täydellinen kokonaisvaltainen hallinta ja asiakkaan ei tarvitse enää jojoilla iho-ongelmien kanssa. Kun ihon vastustuskyky palautuu, myös hoitotulokset ovat pitkäaikaisia ja jopa pysyviä.

Hoidollamme ei ole myöskään elimistölle tai ympäristölle haitallisia sivuvaikutuksia, sillä vaikutus perustuu täysin luonnon kasviuutteisiin - eikä synteettisiin ja elimistöä sekä ympäristöä kuormittaviin lääkeaineisiin.

Suurin osa aknenhoitoon tarkoitetusta perinteisistä hoitotuotteista keskittyy pääsääntöisesti vähentämään talineritystä ja torjumaan bakteeritoimintaa. Jatkuvat akneinfektiot johtavat kuitenkin ihon kemiallisen toiminnan epätasapainoon ja tämä heikentää ihon luonnollista puolustuskykyä ja parantumista. Tästä seuraa se, että akne pitää itse itseään yllä (kroonistuu) ja saattaa ajan mittaan myös pahentua. BiONin aknenhoitoon tarkoitetut tuotteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita, koska sen lisäksi että ne vähentävät talineritystä ja bakteerituotantoa: tuotteet palauttavat myös ihon biokemiallisen tasapainon, luonnollisen puolustuskyvyn sekä terveyden takaisin. Näin saavutetaan kestäviä ja turvallisia tuloksia aknen hoidossa. 

 

ULTRAÄÄNIKUORINTA 85€ (mekaaninen ihonpuhdistuslisä 10€) 1-1,5h

Ihon syväpuhdistushoito, ilman kipua. UÄ-kasvohoito puhdistaa ihoa tehokkaasti saaden epäpuhtauksien nousemaan ihon pintaan. Ultraääni hajottaa veden pieniksi molekyyleiksi, jolloin se pääsee ihohuokosiin nostattamalla talia. Hoitotuotteet imeytetään ultraäänellä syvälle ihoon, jolloin iho tuntuu syväkosteutetulta ja kuulaalta. Sopii kaikille ihotyypeille.

TIMANTTIKUORINTA 85€ (mekaaninen ihonpuhdistuslisä 10€) 1-1,5h

Tehokas timanttikuorinta kevyellä hieronnalla. Hoito sisältää ihotyypin mukaiset hoitotuotteet sekä kasvonaamion.

Timanttikuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, hilseilevää ihoa, stimuloiden samanaikaisesti verenkiertoa sekä uusien ihosolujen kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Auttaa vähentämään hyperpigmentaatiota, sopii rasvaiselle, hilseilevälle, kuivalle ja epäpuhtaalle, auringon vaurioittamalle iholle, rypyille ja pienille uurteille, arville.

KEMIALLISET KUORINNAT 90€ /sarjahoidoissa -5%) 45min

Kemialliset kuorinnat ovat tehokas ja nopea apu monenlaisien ihon ongelmien hoitoon. Happohoidot kirkastavat, kosteuttavat, elvyttävät ja uudistavat ihoa tehokkaasti. Hoidon ansiosta ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorempi. Epäpuhtaudet häviävät (finnit, mustapäät ja talitukkeumat) sekä ihonkosteuspitoisuus paranee. Kemiallisella käsittelyllä on antioksidanttinen vaikutus ikääntymistä vastaan. Käytössä ovat maitohappo tai glykolihappo ihotyypin ja hoitotarkoituksen mukaan. Suositellaan sarjahoitoa epäpuhtaalle, ikääntyvälle ja pigmenttiläiskiä sisältävälle iholle.

ENTYMAATTINEN KASVOHOITO 85€ (Sarjahoidoista -5) 1h 15 min

Sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistiminen entsymaattisen kuorinnan, - kasvonaamion, seerumin ja loppuvoiteet. Hoidolla on kirkastava ja uudistava vaikutus. Sopii kaikille ihotyypeille, erinomaisesti herkälle ja couperoottiselle iholle.

Suositus sarjahoitoon

KASVOHOITO IHOTYYPIN MUKAAN 95€ 1,5h

YLELLINEN KASVOHOITO 130€ 2h

Hoito alkaa rentouttavalla decolte hieronnalla, jonka jälkeen alkupuhdistus ihotyypin mukaan. Hoito jatkuu kasvojen kuorinnalla, hoitavalla seerumilla ja ylellisellä pitkällä kasvohieronnalla ja naamiolla. Lopuksi levitetään loppuvoiteet. Hoitoon sisältyy kulmien siistiminen ja väri.

 

Tuotteet eivät sisällä mm.

  • Mineraaliöljyä tai muita petrokemian jälkituotteita

  • Parabeeneja tai MIT-yhdisteitä

  • SLS/SLES - alkyylisulfaatteja

  • Lisättyjä väri - tai hajusteaineita

  • Mikromuovirakeita

  • Lanoliinia, triklosaania, benzyyliperoksidia

  • Nanoteknologiaa

 

 
tuloksellisia kasvohoitoja
bion kasvohoidot porissa