Mitä vartalon sokerointi on?

Sokerointi oli jo muinainen karvanpoistomenetelmä Egyptissä. Sokeroidessa ihokarvat poistetaan karvatuppea myöden. Menetelmä on tehokas ja hygieninen ja se sopii kaikenlaisille karvoille ja eri ihotyypeille. Sokerointi soveltuu sekä miehille että naisille ja ihokarvoja voidaan poistaa lähes mistä tahansa.  Sokeri on 100% luonnontuote, eikä se aiheuta allergisia reaktioita.  Sokerimassa on yleisemmin tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta. Sokeroitaessa sokeri samalla kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta pehmeän.

 
Sokerointi pori

Sokeroinnin hyödyt

Sokerointi aiheuttaa vähemmän ihon ärsytystä, kipua ja karvan katkeilua kuin muut menetelmät, koska sokeri ei tartu kiinni elävään soluun. Sokeroinnilla pystytään poistamaan jo muutaman millin pituisia karvoja. Säännöllinen sokerointi vähentää ja heikentää karvan kasvua ja ajan myötä karvatuppi saattaa surkastua jopa kokonaan pois.

 
Ihokarvojen poisto sokerilla Pori

Ennen sokerointia

Ihon pitää olla terve.
Iho on hyvä kuoria muutamaa päivää ennen, ei kuitenkaan edellisenä päivänä.

Karvan pitää olla vähintään 2mm pitkä.  Parempi lopputulos saavutetaan antamalla karvan kasvaa pari viikkoa ennen käsittelyä.

sokerointi ihokarvat pori

Sokeroinnin jälkeen

  • Vältä saunomista, hikoilua, aurinkoa ja solariumia 24h
  • Kainaloiden sokeroinnin jälkeen vältä deodorantin käyttöä 24h
  • Vältä tukkivia meikkejä 12h sekä itseruskettavia 24h
  • Vältä ihon kuorintaa muutaman ensimmäisen päivän jälkeen
  • Kosteuttaminen ja ihon säännöllinen kuorinta kuorintakintailla estää sisäänpäin kasvaneet karvat ja pitää ihon pehmeänä.