Mitä kestopigmentointi on?

Kestopigmentoinnilla korostetaan kulmia, ripsi- ja huulirajoja sekä tuodaan omat luonnolliset piirteet kauniisti esille. Pigmentointi antaa mahdollisuuden olla huoliteltu 24/7, erityisesti tilanteissa, jossa meikin käyttö on hankalaa kuten, liikuntaharrastukset, tietyt ammatit, ikänäkö, meikkiallergiat tai karvattomat alopeetikot. Kestopigmentoinnin avulla voidaan myös korjata epäsymmetrisyyttä. Pigmentointi tekee arjesta helpompaa ja aikaa jää paljon muuhunkin. 

 
kestopigmentointi porissa

kestopigmentointi Käsittely

Kestopigmentointi tapahtuu väripigmentin avulla, joka on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Väri viedään ihon ylimpiin kerroksiin. Käsittely on turvallinen ja se tehdään hygienisellä menetelmällä. Pigmentoinnin suunnittelu tehdään asiakkaan kanssa yhdessä. Ensimmäisellä kerralla pigmentointi luonnostellaan huolellisesti niin, että asiakas hyväksyy mallin. Lopputulos tehdään mahdollisimman luonnolliseksi. Käsittely on lähes kivuton puudukeaineiden avulla, mutta kutitusta ja nipistelyä voi ilmentyä. Käsittely tehdään aina kahdesti, jotta lopputulos olisi pysyvämpi. Uusinta käsittely tehdään 1-3kk ensimmäisestä käsittelystä ja se kuuluu kokonaishintaan.

Kulmien kestopigmentointi pori

kestopigmentointiKäsittelyn jälkeen

Kestopigmentointi käsittelyn jälkeen väri on aluksi tummempi. Väri vaalenee parantumisen myötä ja muuttuu luonnolliseksi. Käsittelyn jälkeen pigmentoidussa kohdassa useimmiten ilmentyy punoitusta, turvotusta, hilseilyä ja parantumisen loppuvaiheessa myös rupea. Meikkiä ei saa käyttää heti pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan pitää välttää saunaa, voimakasta hikoilua ja aurinkoa. 

Huulien kestopigmentointi Pori

kestopigmentoinnin Pysyvyys

Kestopigmentointi pysyy iholla 1-3 vuotta, riippuen ihotyypistä. Keston pituuteen vaikuttaa ihon laatu. Kuivassa ja ohuessa ihossa kestopigmentointi pysyy kauemmin kuin rasvaisella ja paksulla iholla. Aurinko ja solarium suojaamattomina heikentävät pigmentoinnin kestävyyttä. Kestopigmentoinnin lopullinen pysyvyys on aina yksilöllinen.

 

KENELLE Kestopigmentointi SOPII?

Kestopigmentointi sopii useammalle. Mahdollisia esteitä kuitenkin kestopigmentointiin voi olla:
Keloidi (arpikudoksen liikakasvu), puudukeaineallergia, diabetes (juteltava aina ennen lääkärin kanssa ja saatava lupa), verenohennuslääke, verenvuototauti, 
flunssa ja muu tulehdus (toimenpide voidaan tehdä kun on tervehtynyt), hiv, herpes (huuliherpekselle altis on syytä ottaa estolääke ennen käsittelyä lääkärin ohjeen mukaan 2-4 päivää ennen pigmentointia), hepatiitti, raskaus ja imetys.

 
Shadow+kulmat+kestopigmentointi.jpeg
Eyeliner+pigmentointi.jpeg
Huulien+kestopigmentointi+Porissa.jpeg